В Україні триває карантин, який запровадив уряд через пандемію коронавірусної інфекції. Як відомо, багато громадян зараз сидять вдома на самоізоляції і виходять на вулицю лише за продуктами в магазин, або за ліками в аптеку.

Ще наприкінці березня 2020 року українці скаржилися, що ціни на продукти харчування різко злетіли, проте вже в середині квітня багато хто зазначає, що так званий "борщовий набір" подешевшав. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Ціни на овочі та фрукти в Україні, фото: chestyle.com
Ціни на овочі та фрукти в Україні, фото: chestyle.com

За останній тиждень найбільше впали ціни на овочі:

- картопля подешевшала на 14% до 7-10 грн. за кг;

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

- капусту продають по 3-4 грн, що на 20% дешевше, ніж в кінці минулого тижня;

- морква подешевшала на 11%, її продають по 3-4 грн. за кг.

Зниження цін на картоплю пов'язують з надходженням імпортної картоплі, у тому числі з Білорусі. А на капусту - з тим, що фермери поспішають розпродати запаси минулорічної капусти до появи молодої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шматки м'яса просто на асфальт, а потім до шлунку — супермаркет показав всю любов до українського покупця, фото.

Як повідомляв Знай.uа карантин вигнав львівських священиків з церкви — як святять паску в розпал пандемії, несподівані фото.

Знай.uа писав, покупці принесли з популярного супермаркету пластівці з огидним "сюрпризом".