У четвер, 16 квітня, на територію України повернеться весняне тепло – буде сонячно і без опадів майже скрізь. Температура повітря підніметься до +16 +18 градусів. Дощі пройдуть тільки вранці у східних областях.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що територію країни залишив атмосферний фронт, який приніс не дуже очікуваний сніг та дощ. Цього дня переважатиме підвищений атмосферний тиск.

У четвер буде сильний, до штормового, вітер. Його напрям зміниться з північно-західного на південно-західний.

У Києві також очікується сильний південно-західний вітер, без опадів. Температура повітря в столиці вдень буде в межах +16 +18 градусів.

Атмосферний фронт, який приніс в Україну не дуже очікуваний сніг та спасенний дощ, залишає завтра нашу територію. Тому в...

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 15 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

16 квітня наші пращури продовжували слідкувати за льодом: якщо він на озерах потоне – рік буде важким. З цього дня садівники вже розпочинали саджати груші, сливи, смородину, обрізати дерева і кущі.

погода на 16 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.