Терористи ЛДНР в черговий продемонстрували своє ставлення до “Мінського процесу”. Знову на Донбасі фіксуються порушення режиму тиші (за 15 квітня двічі), обстріли із заборонених знарядь та інші “радості” від терористів. Однак вони вирішили перевершити самих себе, і провели напад на українські позиції біля великого міста Попасна Луганської області.

Бійці терористичних організацій спробували прорвати лінію фронту, проте отримали гідну відсіч. У момент нападу противника, українські війська проявили професіоналізм і досвід, отриманий в боях. Наступ було зірвано після контратаки опорних пунктів терористів. Зустрівши організований опір від військових Операції об'єднаних сил, окупанти відступили, і більше спроб прориву не робили.

В ході атаки російських найманців і терористів, українські війська обійшлися без втрат. Кількість убитих і поранених окупантів уточнюється, але вже відомо, що бойовики одержали “по зубах” пристойно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ змусили ворога припинити вогонь на Донбасі — рішуче і без єдиної втрати, звіт ООС.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа українські захисники влаштували справжнє свято на передовій – в масках і зі свічками.

Знай.uа писав наплювали на свято і домовленості – найманці Путіна підло і жорстоко знищили героя України.