Автомобілі, фото з вільних джерел
Автомобілі, фото з вільних джерел

Незаконний штраф — юрист розповів, як поліцейські обманюють водіїв

Штраф за їзду вдень без включених фар – незаконний. Це порушення ПДР тягне за собою лише попередження. Про ще один незаконний штраф поліції нагадали в юридичній компанії "Дорожній адвокат".

З 1 жовтня в Україні при русі поза населеними пунктами у всіх автомобілях повинні бути включені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу — ближнє світло фар. Такий режим триває до 1 травня.

Карантин у Польщі, скріншот: YouTube
Карантин у Польщі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Європа обнадіяла заробітчан, карантин можуть скасувати — всього три умови

В Євросоюзі назвали три критерії, коли зможуть зняти карантин для відновлення подорожей світом, скасованих через пандемію коронавірусу, не раніше початку осені поточного року. Про це написала Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн у своєму Twitter.

Дмитро Кулеба, скріншот з відео
Дмитро Кулеба, скріншот з відео

МЗС України виправдалося за гумдопомогу Албанії, коли самі потребуємо

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба нарешті пояснив, чому ж Україна надає гуманітарну допомогу Албанії, хоча сама потребує зарубіжної підтримки. За словами глави українського МЗС, “так співпало”... Виявляється, що рішення про виділення гуманітарної допомоги не має відношення до коронавірусу, а виносили його для інших цілей.

Провайдер "Воля", фото: inforesist.rg
Провайдер "Воля", фото: inforesist.rg

Найпопулярніший український блогер розніс провайдера "Воля" в друзки

Блогер Мітя Раєвський вкрай різко висловився про послуги інтернет-провайдера Воля. У себе на сторінці у Facebook лідер думок буквально розніс оператора в друзки, щедро забезпечивши своє послання ненормативною лексикою і зазначивши офіційну сторінку Volia.

Пожежа в Чорнобилі, скріншот: YouTube
Пожежа в Чорнобилі, скріншот: YouTube

Чорнобильська зона запалала з новою силою, туди везуть півтисячі пожежників

У середу, 15 квітня, стало відомо про те, що в зону відчуження неподалік від Чорнобильської АЕС втретє запалали ліси, які буквально день тому ледь загасили пожежники після холодних дощів. Про новий спалах в Чорнобилі повідомив член громадської ради Держагентства з управління зоною відчуження Ярослав Ємельяненко на своїй Facebook-сторінці.