На Закарпатті національна поліція затримала чоловіка, яка вимагав з водія пасажирського мікроавтобуса гроші, а після відмови у "співпраці" - вистрелив декілька разів по автотранспорту з травматичного пістолета.

Про це повідомляє пресслужба головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Фото Національна поліція
Фото Національна поліція

В селі Розівка Ужгородського району невідомий чоловік рухаючись автомобілем марки “Volkswagen” здійснив декілька пострілів по автівці заявника. На місце події негайно прибули поліцейські, які з’ясували, що заявник, житель Чернівецької області, займається пасажирськими перевезеннями. Він розповів, що в с.Соломоново до нього підійшов невідомий чоловік та погрожуючи вимагав надати йому грошові кошти за кожного пасажира мікроавтобуса. Однак останній відмовився виконувати такі вимоги, сів за кермо свого автомобіля і поїхав. Проте вимагач разом зі своїм спільником наздогнали мікроавтобус та здійснили декілька пострілів по ньому, після чого втекли з місця події", - розповідають у правоохоронних органах.

Фото Національна поліція
Фото Національна поліція

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Поліції вдалося розшукати учасника інциденту.

"Стрілка вже затримали оперативники. Його поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Готуються необхідні матеріали для повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрання щодо нього запобіжного заходу. Сторона обвинувачення клопотатиме про тримання під вартою", - йде мова у повідомленні.

Якщо провину порушника буде доведено в суді, йому загрожуватиме до 7 років ув'язнення згідно з ч.2 ст. 189 Кримінального кодексу України - вимагання, скоєне групою осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Школярі пішли на зухвалий грабіж задля 70 гривень, копи спіймали підозрюваних.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Звернули шию українцю, який порушував карантин – копи розповіли усі деталі моторошного інциденту, відео.

Також "Знай.ua" писав, що Очільник поліції Києва Крищенко захворів на коронавірус, - Антон Геращенко.