Українець, який зареєстрований в соціальній мережі Facebook як Andriy Ygreen, нагадав про факт використання священнослужителями Української православної церкви (Московського патріархату, відповідно підпорядкованого Російській православній церкві) дорогих автомобілів, у той час як зараз ця релігійна інституція стала вимагати допомоги в української влади після враження пандемією Києво-Печерської лаври.

Відповідний допис чоловік розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На світлині можна побачити священника, який виходить з автомобіля найвищої цінової групи. Як вдалося з'ясувати, це Rolls-Royce Wraith, випущений у 2013 році. Автомобіль цієї моделі в автосалоні коштує близько 11-12,5 мільйона гривень, а машина, яка вже була у використанні продається на одному з сайтів за без малого 8 мільйонів гривень.

Rolls-Royce Wraith, скріншот rolls-royce.autoua.net
Rolls-Royce Wraith, скріншот rolls-royce.autoua.net

Rolls-Royce Wraith, скріншот auto.ria.com
Rolls-Royce Wraith, скріншот auto.ria.com

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Московський піп на Bentley ($ 350,000) [автор неправильно ідентифікував автомобіль - "Знай.ua"] біля нашої Лаври. Сьогодні вони вимагають допомоги від Держави Україна....", - йде мова у дописі.

Варто зазначити, що світлина, яку коментують у дописі, була зроблена ще у 2017 році. Тоді також не вдалося остаточно довести факт знаходження автомобіля у власності когось зі священнослужителів.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у священника УПЦ МП виявили коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", У Львові московський піп "напричащався" церковним кагором і втрапив у п'яне ДТП.

Також "Знай.ua" писав, що Новим міністром освіти стала донька скандального львівського попа – відмовився ховати воїна АТО.