Незважаючи на пандемію коронавіруса, багато церкви продовжують працювати. Особливо цим “славляться” приходи УПЦ МП. Парафіяни, ігноруючи карантин, приходять у храми, і заражаються або заражають інших. Вірус не робить винятків і для священнослужителів. Сьогодні, 11 квітня, на карантин закрився Свято-Троїцький Іонинський монастир Києва, який входить до УПЦ МП.

Богослужіння у храмі УПЦ МП
Богослужіння у храмі УПЦ МП


Настоятель монастиря, архієпископ Іона (Черепанов) написав, що він потрапив в Олександрівську лікарню, де підтвердився діагноз – COVID-19. Священнослужитель повідомив, що його стан стабільний, не краще і не гірше, тримається висока температура. Також архієпископ закликав молитися за його здоров'я.

найцікавіше, що діагноз – коронавірус, Іоні поставили три дні тому. Але за його словами, він хворіє вже тиждень! Отже, як мінімум, чотири дні архієпископ проводив служби в церкві, так чи інакше, контактував з сотнями людей. Це величезний “привіт” УПЦ МП, яка навідріз відмовляється закривати храми на карантин. Тому парафіянам в цей період, потрібно самим проявити свідомість. Сподіватися на божу милість, яка врятує від коронавіруса, не варто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Зеленському і Шмигалю зробили тест на коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа, Чаплига розповів про корупцію в медицині.

Знай.ua писав, що Тимошенко показала космічні зарплати на українській митниці.