Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко розкрила інформацію про досить пишні премії в Державній митній службі. За її словами, працівники митниці отримали по 700% персональної премії до окладу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Темник".

"Ми знаємо, що бюджет валиться в основному по митниці — ми недоотримуємо 122 млрд доларів за рік, взагалі від усіх податків. Це провал бюджету, це провал фінансової політики. І тут я бачу рішення Міністерства фінансів доплатити до заробітної плати працівникам митниці, вони поіменно вказані в цьому документі, 700% до окладу", - обурилася голова партії "Батьківщина".

Юлія Тимошенко, фото: Instagram
Юлія Тимошенко, фото: Instagram

За словами Юлії Тимошенко, вона була шокована, коли дізналася про такі рішення влади в той час, коли українці дуже складно переживають карантин - "ще пару тижнів, і людям не буде за що купити їжу своїм дітям, а вони продовжують видавати премії тим, хто провалює доходи держави по митниці".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Як можна, коли у тебе провал бюджету 122 млрд доларів за рік, платити по 700% доплати до заробітних плат чиновникам? Тим, хто відповідає за доходи бюджету. Якби був хоч найменший професіоналізм і розум у влади, сьогодні перше, що треба було б зробити, - це припинити корупцію. Саме корупція призводить до того, що країна не отримує 122 млрд доларів, а це більше, ніж нам хоче дати Міжнародний валютний фонд", - переконана Юлія Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко в прямому ефірі переплутала рекомендації МОЗ і заплутала українців: "Сидіть до лікаря вдома".

Як повідомляв Знай.uа "В законі "про ПриватБанк" про ПриватБанк немає нічого", - Тимошенко розповіла, як влада намагається обдурити МВФ.

Знай.uа писав, Тимошенко розповіла як обібрали українців законом про землю.