Згідно з соціологічними опитуваннями, українці все менше переймаються перебігом епідемії коронавірусу, а все більше думають про те, що вони будуть їсти завтра, на які кошти вони будуть жити.

У програмі "Право на владу" ведуча Наталя Мосейчук представила результати соціологічних досліджень служби "Рейтинг", які показують, як українці оцінюють економічні зміни своїх сімей.

На запитання : "Як змінилося економічне становище вашої сімї за останніх пів року", більше половини українців відповіло, що погіршилося - 51%.

Оптимістів було 6%, а 42% вважали, що нычого не змынилося.

Наталя Мосейчук в програмі "Право на владу"
Наталя Мосейчук в програмі "Право на владу"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Коли ж таке саме запитання поставили стосовно останнього місяця, то відповіді змінились в стороні песимізму.

61% респондентів відповіли, що економічне становище погіршилось, 35% - що не змінилося. А от оптимістів поменшало вдвічі - всього 3 відсотки українців задоволені своїм становищем, яке, за їхніми словами, покращилось.

Наталя Мосейчук в програмі "Право на владу"
Наталя Мосейчук в програмі "Право на владу"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, соцопитування показало, чого українці бояться більше, аніж коронавірусу

Як повідомляв портал Знай.ua, страх і ненависть на карантині – дослідження показало, за що насправді переживають українці

Також Знай.ua писав, у Маріуполі дві сотні пенсіонерів "штурмом" взяли новий супермаркет