Протоієрей Микола Несправа, настоятель храму Іверської ікони Божої Матері у місті Дніпрі, який належить Українській православній церкві (Московського патріархату), володіє будинком площею біля 200 квадратних метрів у обласному центрі, декількома земельними ділянками і нерухомим майном в Дніпропетровській області. При цьому церква, якою опікується настоятель, 14 квітня розмістила запит про збір пожертв на карту Несправи.

Про це повідомляє Слідство.інфо.

"Дорогі парафіяни Іверського храму! Ось і прийшов час звернутися до вас за допомогою! У зв'язку з введенням карантину, фінансова підтримка храму значно збідніла. Богослужіння не припиняються, кошти на соціальні проєкти, комунальні платежі і господарські витрати стрімко виснажуються. Просимо підтримати нас у скрутну хвилину. Посильну пожертву просимо перерахувати на картку", - йде мова у зверненні приходу до вірян, розміщеному в соціальній мережі Facebook.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Цікаво, що ділянку площею у 25 соток в селі Шульгівка священник придбав на днях - 14 квітня. Сам Несправа стверджує, що начебто купив усе майно за власні кошти - він також займається викладацькою діяльністю і має хобі - ландшафтний дизайн - яке теж приносить прибуток.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також у власності настоятеля храму ще одна ділянка у 25 соток у цьому ж селі та невелика за площею будівля. Їх він, за словами священника, отримав у подарунок і використовує для проекологічної діяльності.

Будинок площею у 200 квадратних метрів у місті Дніпро Несправа отримав, знову ж згідно з його поясненнями, від батьків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Московський піп осідлав повітряну кулю, і атакував іконами пандемію, унікальні кадри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Карантин вигнав львівських священників з церкви - як святять паску в розпал пандемії, несподівані фото.

Також "Знай.ua" писав, що під Чернівцями заражений священник повстав проти карантину, Великдень - за розкладом.