На Кавказі під час "оперативно-бойового заходу" бло ліквідовано російського військового та майора ФСБ Володимира Борисова, який брав участь в операції по окупації Криму.

Про це йдеться на сайті "Інформаційний опір".

"Стало відомо, що під час проведення оперативно-бойового заходу на Північному Кавказі, був ліквідований співробітник 2-го відділу Управління "В" Центру спеціальних операцій ФСБ майор Володимир Борисов", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Окрім цього, як підкреслюється, під час служби в спецпідрозділі ФСБ Російської Федерації "Вимпел" Борисов брав участь в операції по захопленню українського Криму, за що пізніше був нагороджений медаллю самим Володимиром Путіним.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, армія Путіна застала ЗСУ зненацька перед обміном полоненими - пустили в хід гранатомети і кулемети.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бійці ЗСУ мужньо відбили атаку терористів під Попасною – хто з мечем до нас прийде.

Також портал "Знай.ua" писав, що українські курсанти-танкісти сформували військовий ешелон, фото і відео посиленої підготовки.