На святкових вихідних погода в Україні очікується суха і тепла. Так, у переддень Великодня у деяких областях вітер посилиться, а вночі температура повітря може знизитися до нуля градусів.

Після пожежі і піщаних бур наша країна потребує дощів, але 18 квітня їх не варто чекати в Києві і взагалі північних і західних областях. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"18 квітня і на Великдень у більшості областей очікується суха погода. Винятки: в ніч на суботу на півдні, крім Криму, місцями - дощ, а в неділю невеликий дощ пройде в північних областях і ввечері 19-го квітня в Одеській області", - написала синоптик.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Напрямок вітру західний, північно-західний, 5-12 метрів на секунду, в східних областях пориви до 15 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Температура повітря в Україні вночі +1 +6 градусів, на Півночі місцями заморозки 0 -3 градуси, вдень +11 +16 градусів, у північних областях +9 +13 градусів.

У Києві в суботу переважатиме суха повітряна маса. Вітер помірний, поривчастий, але і не штормовий. На Великдень у столиці також в основному сухо, але ввечері у неділю можливий дощ.

Одразу про вітер у Києві та навколо. Напрямок вітру із західного та північно-західного, який зараз не дуже для нас...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 17 april 2020

погода на 18 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.