Очікується, що в Україні американська валюта в 2020 році, в середньому, триматиме відмітку в 28,85 гривень за одну американську купюру. А ось під кінець року - 29,5 гривень за долар.

Про це свідчать дані прогнозу "Україна в 2020-2021 роках: наслідки пандемії", який було підготовлено на основі припущень співробітників міністерств і приватних компаній країни.

Обмін валют, скріншот з відео
Обмін валют, скріншот з відео

Згідно з цим прогнозом, у 2021 році середній курс складе 30,00 гривень за долар, в кінці року - 30,75 гривень за долар. У прогнозі також зазначається, що курс зеленого виросте "в результаті девальваційних процесів".

Також відомо, що в консенсус-прогнозі наводяться дані урядового макропрогнозу від 29 березня 2020 року, згідно з яким середній курс в 2020 році становитиме 30 гривень за долар, в кінці року - 29,5 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обмін валют, скріншот з відео
Обмін валют, скріншот з відео

Прогноз економічного і соціального розвитку України на 2020-2021 роки розраховано на базі матеріалів, наданих експертами Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства фінансів, Національного банку, державних інститутів, інвесткомпаній і банків. До речі, всі прогнози, представлені учасниками опитування, є експертними оцінками фахівців, а не офіційними прогнозами установ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, де Зеленський братиме гроші - президент розкрив всі джерела.

Як повідомляв Знай.uа десятки відомих бізнесменів заявили, що не потиснуть руки депутатам, які саботують антиколомойский закон.

Знай.uа писав, гаманці українців можуть спорожніти менше ніж за місяць, озвучено тривожний прогноз.