Молодь поліцією нині не налякаєш. У Мережі з'явилося відео, де два співробітника поліції затримують школяра у Києві. Що стало причиною затримання — невідомо, але судячи з зухвалому поведінки дітей, вони під впливом спиртного. Один з підлітків чинив опір правоохоронцям, поливаючи їх лайкою. У підсумку поліцейському довелося заламати йому руки за спину і протримати близько хвилини.

Друзі хлопця знімають процес затримання на відео, коментуючи прямо в кадр: "Беруть малолітку ні за що. М*сра л*кулі". При цьому ніяких карантинних заходів зграйка малолітніх правопорушників не дотримувалася — зібралися компанією. Без масок.

Підлітки vs поліція

Підлітки vs поліція Поліцією вже молодь не злякаєш. Правоохоронці просять у хлопця номер телефону його батьків. Двоє інших товаришів знімають на відео, непристойно коментуючи в бік копів.

Geplaatst door Вартові еспресо op Woensdag 4 maart 2020


Очевидно, що для сучасної осмілілої, якщо не сказати знахабнілою молоді поліція більше не авторитет — копами нині нікого не налякати. Поліція просила номер телефону батьків юних правопорушників.
Коли в голову б'є хаос через незрозумілу ситуації в країні і місто пустіє, для таких дітей це як раз рай на землі. Адже вони ще не усвідомлюють реальної небезпеки для їх життів і їх близьких. Такі діти без страху гуляють по вулицях, асоціюючи себе з персонажами улюблених відеоігор, виживальниками після апокаліпсису, сталкерами і ще Бог знає ким. Проявіть розсудливість і залишайтеся вдома. Якщо у вас є діти обов'язково проведіть з ними виховну бесіду і подбайте про те, щоб їм було чим зайнятися вдома.
Краще нехай підліток зайву годину пограє у відеоігри, ніж буде тинятися по вулиці, піддаючи себе небезпеці. Бережіть себе і своїх близьких.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ураган підняв над Києвом хмара пилу, нічого не видно - кадри піщаної бурі, що нагадують Цукру

Як повідомляє портал Знай.uа нещадний ураган громить столицю - дерева рве з корінням, авто розколює на шматки, відео