Вплив молитви на людину важко оцінити. Звернення до Вищих сил допомагає досягти успіху на роботі і сприяє благополучному фінішу справ. Тож про молитви варто згадувати не лише у великі церковні свята, але й повсякчас.

Часом тягар проблем змушує подумати про те, що удача відвернулася і настала чорна смуга. Тоді у важких життєвих ситуаціях люди здеільшого звертаються за підтримкою до Вищих сил. І неодноразово відзначають віруючі, що чудотворні молитви здатні змінити хід подій.

Молитва перед початком роботи
Молитву слід вимовляти на початку робочого дня, перед тим, як вийти з дому. Налаштуйтеся на позитивний лад, позбудьтеся від негативних думок і скажіть:

«Ісус Христос, Син Божий, я сподіваюся на Твою допомогу. Захисти мене від зла і невдач, будь мені підтримкою у важкі моменти. Допоможи мені, грішному, роботу мою благополучно виконати. Амінь».

Молитва після завершення роботи
Після роботи слуд подякувати Господу за підтримку і промовити ці слова:

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Ісус Христос, я дякую Тобі за допомогу, що її Ти приносиш протягом дня. Нехай кожен день проходити під заступництвом Твоїм. Амінь».

Варто тричі перехреститися і йти додому. Щоб святі завжди надавали вам підтримку, не забувайте після завершення справ дякувати їм за допомогу, і удача завжди буде супроводжувати вас.

Молитва на удачу в справах
Молитва сприяє реалізації планів і вдалому завершеннюи розпочатих справ.

«Господь Бог Всесильний, у владі Твоїй все життя моє, і вірю я в Твою допомогу і благословення. Розпалив іскру вияви Вічної, так нехай вона виразиться в мені. Я, раб (а) Божий (а) (ім'я), прошу Царя Небесного до долі моєї доторкнутися і спрямувати сили мої в русло успіху, щоб життя моє знайшло вищий зміст, щоб будь-які справи, розпочаті мною, були завершено успішно, щоб перепон на моєму життєвому шляху не виникало. Хай допоможе мені могутність руки Божої. Амінь».

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Великдень 2020 - як оригінально та яскраво прикрасити яйця до свята.

Як повідомляв портал Знай.ua, у МВС розповіли, як каратимуть злісних порушників карантину біля церков на Великдень.

Також Знай.ua писав, стало відомо, коли пенсіонери отримають обіцяну тисячу.