Блогер і письменник Михайло Шнайдер виклав у себе в Facebook відео з супермаркету в Полтаві. Величезні черги, люди без масок та інших засобів індивідуального захисту, старенька матюкається "бугай, б#ядь", на хлопця, що перекривїй шлях до закупівельного достатку... Картина маслом з вкрай сумним сюжетом. Про карантин, коронавірус, дистанцію, а вже тим більше про те, щоб залишатися вдома, тут ніхто не чув. Люди в чергах ледь не вилазять один одному на голову.

Полтава Сегодня. Карантин... нет, не Слышали.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 17 april 2020

Коронавірус Covid-19 продовжує захоплювати планету. В Україні тотальний карантин - працюють тільки аптеки, продуктові магазини. Влада планує почати послаблення карантинних заходів до середини травня, якщо ситуація стабілізується і заражуваність піде на спад. Однак як же можна очікувати, що ситуація прийде в норму, якщо люди ведуть себе таким чином? Такими темпами ми просидим на карантин до наступного Нового Року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Разумков взяв приклад з Зеленського і Великдень звернувся до українців – "Вже в цей день...".

Як повідомляв Знай.uа, інфікованість падає? Моз опублікувало дані по коронавірусу на 19 квітня.

Знай.ua писав, "Слуги народу" терміново звернулися до українців на Великдень, - "Святкуйте...".