Пілот відомої авіакомпанії United Airlines звернувся до пасажирів у аеропорту імені Далласа в честь лікарів і розчулив пасажирів. Про це повідомляє видання Fox News.

Перед рейсом з Вашингтона в Нью-Йорк, на якому повинні були летіти медпрацівники-волонтери, командир повітряного судна Джим Крейл (Jim Crail) подякував добровольцям, які ризикують життями.

Пілот, фото pxhere
Пілот, фото pxhere

"Сьогодні досить багато людей сядуть на цей літак, щоб відправитися в епіцентр поширення коронавірусу і допомагати пацієнтам. Я прошу вас, будь ласка, встаньте", — промовив пілот тремтячим голосом, додавши, що його дружина також працює медсестрою.

Рейс літака, фото: Pixabay
Рейс літака, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Від імені своєї дружини, від усіх жителів регіону, від іншої частини країни і від авіакомпанії United Airlines я хочу подякувати вам і сказати, як сильно ми цінуємо те, що ви готові добровільно допомагати людям", — сказав Крейл, після чого всі пасажири в залі очікування вибухнули оплесками.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стюардеса змусила реготати весь світ - Duty Free, аварійні виходи з квартири і посадковий талон на диван.

Як повідомляв портал "Знай.ua", інфікована Covid-19 парафіянка могла заразити десятки парафіян церкви на Закарпатті. Навіть релігійні міркування не повинні бути приводом порушувати карантин

Також "Знай.ua" писав, що китаянка закашлялась на борту літака і спровокувала бійку, епічне відео.