У одеському магазині торгової мережі Eva покупці помітили у продажу свічки, дата виробництва на яких була замінена на нову, щоб подовжити строк придатності. Свічки, виготовлені, скоріш за все, в 2015, пропонувалися як вироблені у 2020 році, при цьому на упаковці зазначений термін придатності - 1 рік.

Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу "Черный список", який публікує скарги споживачів.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

"У всього є термін придатності

В магазині Еva продають свічки, прострочені більше, ніж на чотири роки. На чорнильному відбитку під цінником видно, що продукт вироблений в 2015 році. На ціннику, який наклеїли зверху - вже у 2020. Звичайно, нічого страшного, адже це просто свічки. Але чи можна бути впевненим, що такі махінації не провертають, наприклад, з косметикою?

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

P. S. Термін зберігання, вказаний на упаковці - 1 рік. Це час, протягом якого продукт зберігає оригінальну якість і можливість використовувати його за призначенням", - йде мова в оригінальному дописі.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Варто ще раз зазначити, що прострочені свічки навряд небезпечні для здоров'я, але введення покупців в оману у будь-якому разі є проблемою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вусаті прусаки "окупували" фрукти у супермаркеті "Фуршет", відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пліснява, але не благородна - українцям продають зіпсовані продукти, фото відіб’ють бажання перекусити.

Також "Знай.ua" писав, Пардон, але краще вже з мишоловки — Мегамаркет "пригостив" киянина кошмарним сиром.