У київському супермаркеті торгової мережі "Фуршет" покупці побачили тарганів, які повзали по фруктах.

Про це повідомляє Telegram-канал "Черный Список", який спеціалізується на публікації негативних відгуків споживачів на продукти харчування та магазини, які їх реалізують.

"Можна нескінченно розповідати про санітарних нормах, але який у цьому сенс, якщо по фруктах в супермаркеті бігають таргани?", - йде мова в оригінальному повідомленні.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

На відео можна побачити доволі дебелих рудих прусаків, які майже не бояться людей.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше схожий інцидент побачили в іншому супермаркеті. У Києві у "Сільпо" товар на полицях атакували голодні таргани. Там їх вибір впав на хлібобулочні вироби.

Про те, чи зверталися споживачі до адміністрації супермаркету чи державних органів, відповідальних за дотримання санітарних норм, не повідомляється.

Повідомляється, що таргани були помічені у супермаркеті "Фуршет" на Позняках. "Вміє дивувати", - відгукуються про магазин на Telegram-каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше динозаврів не було, а таргани вже докучали – як на Землі розплодилися "вусаті" збудники зарази.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Фуршет" тероризують хробаки, "живі" цукерки це лише початок - "Перетворюється на зоомагазин".

Також "Знай.ua" писав, як позбутися тарганів: головні методи боротьби.