Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вівторок, 21 квітня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 17 квітня, трохи впав у ціні і становить 27,07 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 21 квітня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 27,0774 гривень;

- 1 євро – 29,4277 гривень;

Таким чином, курс долара став дешевше на 13 копійок. При цьому євро зменшився в ціні на 21 копійку.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

курс валют, фото Pxhere
курс валют, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, державний банк "ПриватБанк" вирішив зупинити продаж і купівлю готівкової валюти на час зупинки міжнародного авіасполучення і карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Також портал Знай.ua писав, що ВВП України у 2020 році скоротиться на 4-9% в залежності від тривалості карантину, прогнозують експерти. Спеціаліст змоделював два сценарії розвитку ситуації за умови поширення коронавірусу.