Стало відомо, що безпілотник People's Drone PD-1, дрон "малого" тактичного класу від Всеукраїнського центру волонтерів "Народний проект" і української компанії UkrSpecSystems, отримав потужне озброєння. Про це повідомляє Defense Express.

На YouTube-каналі Internet FON EU з'явився докладний огляд БПЛА PD-1 VTOL для ліквідації противника.

Уточнюється, що для PD-1 було розроблено спеціальну систему підкрильових контейнерів, які дозволяють вмістити боєприпаси. Це значно розширює спектр використання БПЛА. Тепер він може не тільки виявляти цілі і коригувати вогонь, але і самостійно знищувати противника.

В компанії UkrSpecSystems розповіли, що протягом 15 хвилин конструкція PD-1 (fixed-wing) з класичним стартом змінюється до вертикального PD-1 VTOL.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Одесі в Практичній гавані відбулися навчання з водолазних спусків, у яких брав участь інструкторсько-викладацький персонал водолазної школи ЗСУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, 20 квітня українських захисників на Донбасі 13 раз обстріляли найманці Путіна.

Також портал Знай.uа писав, що у Зеленського визначилися з черговим обміном полоненими на 200 людей.