Міністерство охорони здоров'я України збирається запропонувати уряду пом'якшити карантин. Так, вже скоро українцям можуть дозволити знову відвідувати парки, музеї і бібліотеки. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу у вівторок, 22 квітня.

За його словами, на найближче засідання Кабінету міністрів МОЗ планує виносити постанову про продовження дії карантину в Україні до 12 травня.

"Це продовження викликане рівнем захворюваності, який є. У той же час, МОЗ пропонуватиме пом'якшення карантинних заходів. Наприклад, прогулянки в парках. Але ці прогулянки будуть чітко обмежені за кількістю людей, щодо засобів індивідуального захисту", - повідомив Степанов.

Крім того, МОЗ пропонує відкрити для вільного відвідування музеї та бібліотеки.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МОЗ закликає долучитися до всеукраїнської кампанії #ПідтримуюЛікарів, символом якої стала червона стрічка.

Як повідомляв портал Знай.uа, мер Києва Віталій Кличко розповів про те, коли у столиці планують знімати карантинні обмеження.

Також портал Знай.uа писав, що Комаровський визначив джерела смертельного вірусу і заговорив про "друге пришестя".