Відомий український юрист і блогер Михайло Шнайдер у своєму Facebook показав на наочному прикладі, як українські магазини наживаються на паніці через коронавіруса в період всеукраїнського карантину. Блогер опублікував фотоколаж, який складається з двох знімків з магазину. На цьому зображенні порівнюється ціна за антисептик і віскі.

На фото видно, що вартість одного літра антисептика становить практичний 500 гривень. Поруч показана пляшка брендового ірландського віскі, який стоїть також, правда за 0,7 літра. У підписі до фото Шнайдер пише: "Просто фантастика. Ціна українського антисептика зрівнялася з ціною ірландського віскі. Мені навіть страшно уявити, що ж нас чекає далі". Користувачі також не залишилися байдужими і почали обговорювати це фото. "Ми самі робимо антисептик за рецептом Комаровського", "Самогон всьому голова! І дешево і стерильно!", "Це зроблено для того, щоб люди віскі купували", "Дебілізм! Я краще вискарем дезінфікувати і дегустувати буду!" "Краще віскі, і дезінфекція та полікувати душу можна", - пишуть в коментарях до фото.

Скріншот поста Шнайдер
Скріншот поста Шнайдер

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.