Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, по всій видимості, шанувальник фільму “Великий Куш”. Принаймні, погляди про осіб ромської національності він явно розділяє. На оперативній нараді з працівниками МВС Марцінків поставив перед ними завдання – “упакувати і вивезти” всіх ромів, які приїхали в Івано-Франківськ із Закарпаття.

Мер Франківська Руслан Марцінків, Репортер
Мер Франківська Руслан Марцінків, Репортер


Більше того, Марцінків влаштував “розбір польотів”, чому МВС не проявило ініціативу, і не вивезло ромів з міста раніше. “Ми ж бус давали!”, – обурюється мер Івано-Франківська в гучному відео. “Ви ж вивезли їх на Закарпаття, чому вони знову тут?”. На цю репліку з залу пролунала чи то боязка, чи то глузлива відповідь: “Вони повернулися”. Начальник МНС з Івано-Франківської області Ігор Влізло заявив, що роми відмовилися їхати додому. На це Марцінків відреагував бурхливо: “Так чому не запакували, чому не завантажили і не вивезли?”. Мер дав держслужбам час до вівторка, щоб вирішити питання.


Крім того, Марцінків чомусь назвав циган “особами ромської статі”. Ну зате тепер ми точно знаємо, що в світі існує три гендери.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українських медиків на передовій боротьби з пандемією залишили з порожніми кишенями - "Ось аванс, немає слів".

Як повідомляв Знай.uа, в Україні перенесли ЗНО-2020, коли школярі зможуть пройти тестування.

Знай.uа писав, українські медики залишаться без зарплат, експерт пояснив чому – "Витиснення з країни фахівців".