Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Уряд масово звільнила топ-чиновників

Уряд на позачерговому засіданні у відповідності зі статтею 87(1) Закону України "Про державну службу" звільнив голову Державної податкової служби та голови Митної служби, а також їх заступників.

у лікарні, скріншот з відео
у лікарні, скріншот з відео

Медреформу хочуть змінити — Зеленський замахнувся на святиню Супрун

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Президент Володимир Зеленський заявив, що має намір повністю змінити підхід до медичної реформи в Україні, адже вона насправді погана, а не гарна, як запевняли раніше чиновники. Про таке він розповів в інтерв'ю для фільму "Рік президента Зеленського".

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

П'ять етапів виходу з карантину — Шмигаль представив чіткий план дій

Кабінет міністрів розробив чіткий план виходу з карантину, який складається з 5 етапів. Представив стратегію виходу країни з карантину прем'єр-міністр Денис Шмигаль. За словами глави уряду, стартова точка реалізації цього плану може наступити 11 травня за умови сприятливої епідемічної ситуації.

Тест на Covid-19, ілюстративне фото: pixabay.com
Тест на Covid-19, ілюстративне фото: pixabay.com

В Україні виготовили 200 тисяч тестів на коронавірус - хто отримає їх першими

Секретар Координаційної ради щодо протидії поширенню COVID-19 Кирило Тимошенко заявив, що в державі почалося виробництво ПЛР-тестів, які призначені для перевірки українців на коронавірус. Зокрема, перша партія обсягом 200 тисяч одиниць відправляється в регіони. Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Весна в Україні, скріншот: YouTube
Весна в Україні, скріншот: YouTube

Метеоролог розповіла, коли прийде справжнє тепло і повернуться пилові бурі

Нещодавно Київ і Житомирську область накрили пилові бурі. Кілька днів у столиці було нічим дихати. Ситуацію погіршував смог через масштабні пожежі в Чорнобильській зоні відчуження. Досі там продовжують гасити полум'я. Крім того, лісові пожежі почалися і в Овруцькому та Олевському районах Житомирщини.