Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю. На сьогоднішній день вже зареєстровано понад 8,5 тисяч випадків захворювання смертельним вірусом. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Так, згідно з даними Міністерства на ранок 26 квітня, в країні зареєстровано 8617 випадків зараження, з яких 209 летальних випадків та 840 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано майже півтисячі нових хворих.

"За даними ЦГЗ, станом на 9:00 26 квітня в Україні 8617 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 209 летальних, 840 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 492 нові випадки", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Івано-Франківська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло менше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 24,5 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 26 квітня 2020 року до Центру надійшло 873 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 24842 повідомлення про підозру на COVID-19", - повідомили в Моз.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у США людям безкоштовно видають соціальну допомогу у вигляді продуктів харчування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в українському СІЗО за COVID-19 почався бунт ув'язнених.

Також "Знай.ua" писав, що на сайті президента України було опубліковано петиції, виконання яких необхідно простим громадянам.