2020 рік не дозволить туристам відвідати іспанські, італійські і навіть турецькі курорти, але літню відпустку врятує Куба. Тут їжа дешевше, ніж в Україні, а розваги не поступаються європейським курортам.
Для відпустки на Кубі доведеться витратитися лише на переліт. Але Острів Свободи порадує доступною ціною на житло.

Кубинський пляж і дані з Booking

Ціни на їжу також не змусять хвилюватися. Зате можна буде поласувати на Кубі популярними лобстерами, які продаються скрізь. Любителів екзотики напевно зацікавить шанс спробувати справжнє м'ясо крокодила.

Перевезти з собою алкоголю можна не більше двох літрів. Любителі тютюнових виробів не пройдуть повз кубинських сигар. На їх перевезення обмежень немає, головне щоб вони були надійно упаковані.

Відпочинок, фото pxhere
Відпочинок, фото pxhere

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ресторан La Casa De Al

Прибувши в Гавану, туристи часто відвідують ресторан-музей La Casa De Al. Заклад було віллою відомого мафіозі Аль Капоне. У часи сухого закону в США, саме тут він і зберігав контрабандний ром.

У старому місті без проблем можна знайти російськомовного гіда, який покаже пам'ятки і познайомить з культурою. Найчастіше екскурсії починаються з кубинського Капітолію. Це детальна копія Капітолію у Вашингтоні, де проходять конференції та збори. Кажуть що кубинська версія навіть вище оригіналу.

Піщані пляжі, скріншот: YouTube
Піщані пляжі, скріншот: YouTube

Капітолій Гавани і фортеця Ель-Морро

Туристів захоплює фортеця Ель-Морро. У комплексі досі збереглися гармати, готові захищати берега від піратів. У 1959 році цю фортецю захопили революціонери під командуванням ЧеГевари, і використовували як штаб і в'язницю.

Щоб познайомитися з тропічною природою Куби, досить відвідати національний парк Олександра фон Гумбольдта. Подорожувати по ньому дозволено тільки з гідом. Вхід буде коштувати 800 рублів за людину, а екскурсовод надається безкоштовно.

Жителі Куби чудово ставляться до туристів. Більшість місцевих вчилися, працювали, в країнах СНД і чудово знають російську.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світязь перетворюється на пустелю, українців спантеличили кадри безводного жахіття, - "А де озеро?"

Як повідомляв портал Знай.uа, посуха в Польщі поклала край планам заробітчан, такого не було останні 100 років.

Також портал Знай.uа писав, що Європа зглянулася над українцями і пустила на заробітки, але є великий нюанс.