Останнім часом в Україні стрімко дешевшає бензин і дизпаливо. В період з 8 по 29 квітня ціни на дизпаливо і бензин у деяких операторів опустилися на 3-3,5 грн/л. Про це повідомляє галузеве видання еnkorr з посиланням на дані цінового моніторингу ринку "Консалтингової групи "А-95".

Так, роздрібні оператори "БРСМ-Нафта", Avantage, Mango, Chipo урізали ціни на бензин і дизпаливо в декількох регіонах України на 50-70 копійок за літр. У київському регіоні мережа Avantage знизила ціни на 50 копійок, опустивши вартість дизпалива і бензину А-95 до 17,95 грн/л, а А-92 – до 16,95 грн/л.

Ціни на бензин, інфографіка
Ціни на бензин, інфографіка

Також на 50 копійок урізали ціни Mango і Chipo в західних областях. Наприклад, Chipo знизила ціни дизпалива в межах від 60 копійок в Івано-Франківській області до 1,1 грн за літр – у Закарпатській. У Києві та області мережа "БРСМ-Нафта" знизила ціни на дизпаливо відразу на 70 копійок – в середньому до 18,29 грн/л. Бензини на АЗС цієї мережі в столичному регіоні подешевшали до 17,99 і 18,99 грн/л за А-92 і А-95 відповідно.

А в Дніпропетровській області мережа БРСМ опустила ціну дизпалива відразу на 1,6 грн/л – до мінімальних по мережі 16,89 грн/л Ціни на бензин в більшості регіонів знижені на 50 копійок за літр. Знизили ціни та регіональні мережі – "Паралель", ZOG, "Укр-Петроль", "Олас" і "Рур груп". Відзначається, що економсегмент залишається головним драйвером здешевлення роздрібних цін палива.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, бензин різко подешевшає на всіх АЗС, скільки водії заощадять на паливі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бензин в Україні буде дешевшати – водіям озвучили оптимістичний прогноз.

Також портал "Знай.ua" писав, що Україна уклала важливу угоду про видобутку газу.