Український політолог Юрій Романенко висловився з приводу інціативи уряду ввести податок на грошові перекази з-за кордону і порадив нашим заробітчанам переводити все зароблене в готівкові кошти.

Про це експерт заявив у своєму Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

"Пам'ятка заробітчанам і громадянам

Поляки дзвонять нашим заробітчанам і просять приїжджати. Все валиться там без наших. Не вистачає робочих рук. Уряду саме час вивести податок на робо..., пардон, робочу силу вводити. Громадяни заробітчани, запам'ятайте ці дні і ці моменти. Ця держава ваш (наш ворог). Тому кожна копійка, що передають через банки - це привід для ворога вас обібрати. Все переводьте тільки в кеш. Все передавайте з рук у руки. Кожна копійка до бюджету ворога - це щастя дітей ворожої еліти. Ваші діти, ваші батьки не доїдають, ви працюєте на чужині, поки вони вигадують нові способи вас обібрати. Тому ніякої пощади паразитам. Якщо паразити голодні, значить, ваші діти щасливі", - написав Романенко.

скріншот

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не більше 5 тисяч і з додатковими документами – українцям змінили правила грошових переказів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.