Відомий український метеоролог Наталка Діденко розповіла, яку погоду чекати українцям у п'ятницю, 1 травня. За словами синоптика, “маївку” українцям доведеться відкласти до кращих часів не тільки через карантин.
У центральних, північних і західних областях переважатиме дощова погода. Циклон, що прийшов з Європи, принесе із собою перші травневі грози та сильні зливи. Тому мешканцям цих регіонів доведеться взяти з собою парасольки, а краще взагалі уникати виходів на вулицю. Температура повітря буде в межах 15-20 градусів тепла.

Дощ у Києві, скріншот з відео
Дощ у Києві, скріншот з відео


Що стосується південних і східних регіонів, тут погода буде більш сприятливі. Повітря прогріється до 18-24 градусів вище нуля. Сильних дощів в цих областях чекати не слід. За словами метеоролога, переважатиме тепла і сонячна погода. Дощі можливі лише на Одещині та в Миколаївській області.
Для жителів столиці 1 травня буде дощовим. Дощі прогнозуються цілий день, ясна погода встановиться лише до вечора. Температура повітря вдень не перевищить +16 градусів. Вітер очікується помірний, північний, 3-8 метрів на секунду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uac писав про журналіста, який розповів, чому IQOS краща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без сигарет.