Відомий блогер Михайло Шнайдер оприлюднив низку світлин з українських лікарень, які більше нагадають кадри з якогось фільму жахів, аніж реальні кадри.

Відповідні фото він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Ні друзі, це не кадри з трилера або фільму жахів. Це... Київська лікарня №3 в самому серці нашої Держави. Ну, а найсумніше полягає в тому, що вона розрахована на прийом пацієнтів з коронавірусом", - написав він.

Варто зауважити, що кадри просто шокуючі. Зокрема на них можна побачити, поломані двері в одній з палат та порвані матраци, на яких сплять пацієнти.

Фото з допису

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Також блогер наголосив, що наразі екстрено потрібно почати змінювати медицину в Україні, бо пізніше вже не буде що "оновлювати".

"Як би сумно це не звучало, але наша система охорони здоров'я перебуває навіть не на рівні країн третього світу. Нас вже обігнали більшість... Африканських Держав. І якщо наша влада, прямо сьогодні, що не займеться Охороною здоров'я. То завтра може бути вже занадто пізно...".

Скріншот допису

Нагадаємо, в Україні масово скоротять лікарів

Як повідомляв портал Знай.ua працівники ринків повстали проти засилля влади

Також Знай.uа писав, лікар емоційно звернулася до МОЗ і розповіла, що відбувається в лікарнях