У суботу, 2 травня, в Україні очікується тепла, але дощова погода. Опади випадуть у західних і центральних регіонах. Зате на Сході країни буде сухо та ясно.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"2 травня в Україні основна порція вологи припаде на західну частину України плюс Вінницька, Житомирська область. Буде ймовірність локальних дощів на Сумщині, Харківщині, місцями в Одеській області", - написала вона.

Температура повітря в середньому підвищиться до +18 +24 градуси. На Заході близько +14 +18 градусів. Тим часом на Сході, в Дніпрі, Кропивницького місцями до +26 градусів.

У Києві в суботу можливі локальні дощі. При цьому буде тепло – до +22 градусів.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Другого травня в Україні основна порція вологи припаде на західну частину України плюс Вінниччина, Житомирщина....

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 1 mei 2020

Народний прогноз погоди в Україні

2 травня вшановується пам'ять преподобного Іоанна Ветхопещерника. У цей день наші пращури пригощали весну, щоб вона дала хороший врожай. Зацвітає бузина, жовта акація, польовий клен, осина.

погода на 2 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.