Молода українка Анастасія Зінченко, яка відмовилася від евакуації з Уханю (Китай), тому що їй не дозволяли забрати з собою собаку, вже повернулася додому. Дівчина каже, що в цьому немає заслуги ані Зеленського, ані донецького "Шахтаря", які обіцяли доставити її на Батьківщину. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Я вдома. Коли прийде час, і я зберуся думками та відпочину, я розповім вам історію про те, як ми повернулися додому. А зараз я насолоджуюся олів'є, шашликами, пловом і оселедцем під шубою. Всім гарних травневих свят", — написала Анастасія.

Анастасія з вихованцем, скріншот Instagram

В коментарях дівчина зазначила, що дотримується самоізоляції та встановила на смартфон додаток "Дій вдома".

Коментарі, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також, за її словами, ні президент України Володимир Зеленський, ні футбольний клуб "Шахтар", які обіцяли допомогти їй повернутися до України, так нічого й не зробили.

"Обіцяв і все. Та історія закінчилася дуже швидко та плачевно", — розповіла Анастасія.

Коментарі, скріншот Instagram

Слід зазначити, що українка збиралася евакуюватися з Уханю в кінці лютого. Але влада Китаю не дозволили їй вивезти свого домашнього улюбленця, і дівчина вирішила залишитися. Через 2 дні після розголосу, їй особисто зателефонував український лідер Володимир Зеленський, який пообіцяв їй знайти "засоби та шляхи" для повернення на Батьківщину. Потім дівчина розповіла, що цим дзвінком все й обмежилося, з нею більше ніхто не зв'язувався і не пропонував допомогу.

Анастасія з мамою, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що міста України починають пом'якшувати карантинні обмеження.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євросоюз хоче запровадити "Covid-паспорт" для туристів та заробітчан.

Також "Знай.ua" писав, що в НБУ спрогнозували долю українців після карантину.