Попри локалізацію масштабних пожеж на Житомирщині та в зоні Чорнобильської АЕС, рятувальники і досі занепокоєні ситуацією, адже продовжують тліти ліси і торф'яники.

Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Відтак, як відзначається, на Житомирщині рятувальники напередодні ліквідували ще одну пожежу – палав ліс, а на Київщині гасили торф'яники.

"На Житомирщині ліквідовано 2 осередки загорання лісу, а також підрозділами ДСНС надається допомога працівникам лісових господарств у гасінні окремих осередків тління лісової підстилки, пеньків та деревини. Вже на Київщині рятувальниками надається допомога ДАЗВ у гасінні окремих осередків тління торф’яників", - йдеться в повідомленні.

Фото з Чорнобиля

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що до гасіння пожеж на території Житомирської області залучено 327 чоловік та 62 одиниці техніки, а до гасіння в зоні відчуження 173 осі та 56 одиниць техніки. Радіаційний фон по Києву, Київській області та в Зоні відчуження в межах природних фонових значень.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чорнобиль палає з новою силою - рятувальники метаються між пожежами по всій зоні відчуження, відео

Як повідомляв портал Знай.ua, Чорнобиль палає з новою силою, вогонь з трави перекинувся на торфовища - дуже небезпечно.

Також Знай.ua писав, що Чорнобиль продовжує палати, - пожежні підключили до гасіння поїзд і вертольоти.