Стало відомо, що в суботу, 2 травня, у Тернополі місцеві активісти та підприємці провели "похорон" туристичного сезону. Про це повідомляє "24-й канал".

Так, щорічно в першу суботу травня в Тернополі святкували відкриття туристичного сезону, однак у 2020 році через пандемію коронавірусу та карантинних обмежень туристична галузь по всьому світу відчуває критичні проблеми.

У цьому році для туристичного сезону у Тернополі місцеві активісти виділили цілу похоронну процесію з катафалком, труною і вінком, на якому написано: "Дорогому Тур. сезону 2020". Над ним навіть прочитали своєрідну похоронну промову.

"Звичайно, ми сподіваємося, що ми помиляємося і він воскресне, дай бог на сороковий день. Але на жаль, ми маємо нинішні реалії і сумуємо за втраченими можливостями, які разом з ним пішли в могилу", – сказав учасник траурної акції Тарас Ковальчук.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві на Майдані Незалежності, які мітингують бізнесмени.

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ України завершує підготовку документа з ослаблення карантину.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві кур'єр Über Eats вирішив заощадити на проїзді, вчепившись за драбину тролейбуса.