З'явилася інформація, що до України прибули чотири спеціальних рейси з понад 550 евакуйованими пасажирами з Нью-Йорка (Америка), Лісабона (Португалія), Парижа (Франція) і Цюріха (Швейцарія). Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Літак, pxhere

Так, у пасажирів не виявили симптомів захворювання вірусом.

"Серед прибулих не було осіб з підвищеною температурою тіла або скаргами на наявність симптомів захворювання ГРВІ. Пасажири цих авіарейсів вибрали передбачений карантин із застосуванням програми "Дій вдома", – йдеться у повідомленні.

Прикордонники перевірили реєстрацію в мобільному додатку і відпустили всіх пасажирів додому на двотижневу самоізоляцію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Також наголошується, що всього за минулу добу, 2 травня, порушників самоізоляції на кордоні не було виявлено.

"Вчора також надійшло лабораторне підтвердження захворювання на COVID-19 ще одного представника Державної прикордонної служби України в Одеській області. У нього спостерігається легкий перебіг хвороби. У підрозділі проведена необхідна дезінфекція приміщень, вжито інші заходи, в тому числі спрямований на самоізоляцію і знаходиться під контролем лікарів відомства персонал, який контактував з хворим", – додали у відомстві.

прикордонники, скріншот з відео
прикордонники, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як на кордоні наживаються на заробітчанах, які повернулися додому.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олег Ляшко привітав українських прикордонників з професійним святом.

Також "Знай.ua" писав, що київські митники під час огляду посилок з Таїланду знайшли "чарівні" таблетки.