Понад 350 мешканців України повернулися евакуаційними рейсами з Єгипту та Об’єднаних Арабських Еміратів додому.

Про це повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

"Літаками з Шарм-ель-Шейха і Дубая до України прибули понад 350 українців. Після приземлення прикордонники провели температурний скринінг пасажирів. Жоден з пасажирів на самопочуття не скаржився", - йдеться у повідомленні.

Фото літака, на якому прибули українці

Окрім цього, як відзначається, всі пасажири встановили мобільний додаток "Дій вдома" та зобов’язалися перебувати на самоізоляції за вказаними у ньому адресами.

Популярні новини зараз
Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Зокрема, в ДПСУ додали, що протягом доби у пунктах пропуску на кордоні загалом оформили на в’їзд та виїзд 13 тис. осіб, і порушників серед них не було виявлено.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Литва однією з перших пом'якшить карантин, у травні відновлять регулярні рейси. У Литві дозволили відновити перший міжнародний регулярний рейс.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські заробітчани зможуть повернутися до Польщі та Чехії, але за однієї умови - Кабмін поставив ультиматум. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що уряд готовий до переговорів з європейськими країнами

Також "Знай.ua" писав, найбідніші та найбагатші області України – у Держстаті розповіли, де заробляють найбільше.