Всеукраїнська школа онлайн продовжує свою роботу вже 5 тиждень. Школярі з різними успіхами "гризуть граніт науки" дистанційно. Але бувають ситуації, які просто на межі парадоксу. Так, мама 5-класника опублікувала переписку із претензійною вчителькою, яка не збирається йти на компроміс. Допис з’явився у відомому пабліку "Батьки SOS".

"Мої діти навчаються у 161 школі м.Києва, дистанційне навчання ведеться через гугл-клас і здебільшого не викликає нарікань, бо я працюю вдома дистанційно і вже звикла "доучувати" дітей самотужки, вчителі роботи отримують, оцінки виставляють, але з однією викладачкою якийсь сум...на фото - листування сина 5-класника з вчителькою фр мови (перший рік), розрадьте мене, просто не знаю реагувати на це хамство про "лікування" і "втому" чи проігнорувати і навчити сина не вестися на такі провокації?!", - йдеться у повідомленні.

Скріншот повідомлення, листування
Скріншот повідомлення, листування

Як видно з переписки, учень тактовно і з усіх сил намагається пояснити невблаганній і безкомпромісній вчительці, що скидає завдання із аккаунту батьків.

"Я не можу вилікувати людину, яка не має бажання відкоригувати свій аккаунт і допомогти вчителю менше втомлюватись", - написала вчителька.

Наскільки довго триватиме навчання в такому форматі поки що нікому невідомо. На даний момент офіційно карантин в Україні оголошено до 12 травня, як і навчання онлайн. Але поки що нікому невідомо, чи закінчиться карантин у запланований час. Якщо ж ні, то й віддалене навчання для школярів теж триватиме на невизначений час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua" Що там в цій школі робити? У РПЦ хочуть залишити дівчаток без освіти.

Також "Знай.ua" писав, Нова українська школа: основні міфи, в які не слід вірити батькам.