Українські працівники полетять в Німеччину, Великобританію, Фінляндію, Швецію та Польщу на заробітки після карантину. Стало відомо, що авіакомпанія МАУ отримала замовлення на чартерні рейси для заробітчан в Німеччину, Великобританію, Фінляндію, Швецію та Польщу. Про це повідомляє прес-служба МАУ у вівторок, 5 травня.

Однак спіймати удачу за хвіст зможуть лише офіційно працевлаштовані українці.

"Зараз МАУ отримала замовлення на здійснення чартерних перевезень в Німеччину, Великобританію, Фінляндію, Швецію, Польщу. Раніше вже виконані аналогічні рейси в Гельсінкі і Лондон", - сказано в повідомленні.

Міжнародний скандал із заробітчанами, скрін з відео
Міжнародний скандал із заробітчанами, скрін з відео

У компанії відзначили, що вже напрацьований чіткий і прозорий механізм перевезення громадян України за кордон.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"До обов'язкових умов подорожі відносяться: наявність трудової візи, контракту строком від трьох місяців, медичної страховки, у тому числі на випадок COVID-19. До перевезення приймаються тільки офіційно працевлаштовані громадяни, виїзд яких за кордон не є епідеміологічним ризиком", - додали в МАУ.

Заробітчани, скріншот: YouTube
Заробітчани, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям заборонили виїжджати на заробітки, як тепер потрапити до Польщі.

Як повідомляв портал Знай.uа, заробітчани ризикують не повернутися до Польщі і не тільки, Україна висунула ультиматум Європі.

Також портал Знай.uа писав, що Європа зглянулася над українцями і пустила на заробітки, але є великий нюанс.