Українці зможуть вирушити на відпочинок за кордон після пом'якшення або повної відміни суворого карантину. Однак умови вже будуть зовсім іншими. Це пояснюється вимогами епідеміологічної безпеки і політикою турагенств.

Турагенти стверджують, що майже всі українські туристичні компанії планують перепрофілюватися на відпочинок в межах країни.

При цьому тури в Єгипет і Туреччину будуть, однак ціни за них стануть вище, адже готелі планують заповнювати на половину. Шведські столи будуть замінювати на окремі столики з меню.

На даний момент користуються попитом путівки в Одесу і Карпати. Вартість трьох ночей з харчуванням у тризірковому готелі Одеси в середньому становить 3500 грн. на людину.

"В багатьох країнах намічається ослаблення карантинного режиму. Окремі країни називають конкретні терміни початку туристичного сезону з відкриттям кордонів. Одна українська авіакомпанія відкрила продаж авіаквитків, на Мальдіви, на Гоа (Індія). Але у нас бронювання ніяких турів ще не почалося!", - зазначає експерт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українцям варто знати, що цього літа будуть зміщені календарні строки відкриття купального сезону, тривалості змін дитячого оздоровлення і вартості обслуговування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Кубу замість Туреччини та Італії, батьківщина Че Гевари зробила туристам привабливу пропозицію.

Як повідомляв Знай. ua, коли варто планувати відпустку? Туроператори назвали терміни.

Також Знай. ua писав, що Моз опублікувало вимоги до роботи кафе, перукарень та літніх майданчиків.