Включаючи ОРДЛО - у Зеленського зробили гучну заяву про місцеві вибори в один день

В провладній фракції "Слуга народу" пообіцяли провести місцеві вибори в жовтні по всій Україні, включаючи окуповані території.

З такою заявою виступили керівники "Слуги народу" - голова фракції Давид Арахамія і глава партії Олександр Корнієнко. Про проведення місцевих виборів вони розповіли під час брифінгу біля Верховної Ради.

Давид Арахамія і Олександр Корнієнко, фото Facebook
Давид Арахамія і Олександр Корнієнко, фото Facebook

Олена Зеленська викликала хвилю обурення роликом про людей з інвалідністю

Перша леді Олена Зеленська звернулася до українців на тему ізоляції та людей, які змушені жити з бар'єрами не лише під час карантину.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак, пустопорожні балачки дружини Зеленського обурили українців.

Олена Зеленська, скріншот: facebook.com/olenazelenska.official
Олена Зеленська, скріншот: facebook.com/olenazelenska.official

Шмигаль розповів, як запускатимуть громадський транспорт в Україні

Карантин через коронавірус в Україні продовжили до 22 травня. Однак з 12 травня влада буде потихеньку послаблювати карантинні заходи і обережно спостерігати, як це позначиться на епідеміологічної обстановці. На засіданні Кабміну прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, що роботу громадського транспорту будуть відновлювати в рамках концепції “адаптивного карантину”. Спочатку буде збільшено ліміт на кількість перевезених пасажирів.

Транспорт на карантині, фото YouTube
Транспорт на карантині, фото YouTube

В Україні з'являться "паспорти здоров'я", повний список обмежень на відпочинку

В українців можуть з'явитися "паспорта здоров'я", якщо Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) ухвалить таке рішення.

Наразі в Україні вже розробляють нові санітарно-гігієнічні норми в сфері туризму і після карантину вони набудуть чинності.

Відпустка не скасовується, але змінюється – де українці зможуть відпочити цим літом

Українці зможуть вирушити на відпочинок за кордон після пом'якшення або повної відміни суворого карантину. Однак умови вже будуть зовсім іншими. Це пояснюється вимогами епідеміологічної безпеки і політикою турагенств.

Турагенти стверджують, що майже всі українські туристичні компанії планують перепрофілюватися на відпочинок в межах країни.

Відпочинок на морі, фото: Pxhere
Відпочинок на морі, фото: Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше