Як відомо, чимало українців полюбляють макаронні вироби, зокрема і за те, що вони досить швидко готуються. Відтак, у мережі розповіли, як правильно обрати макарони, аби під час їх поїдання отримувати виключно насолоду, а не жалітися на те, що вони "порозлазилися" та виглядають неапетитно.

Про це розповіли у Telegram-каналі "Жах покупця".

"Інформація про те, що макарони виготовлені з борошна вищого сорту, не повинна вводити вас в оману щодо їх якості. Тому що важливіше знати, до якої групи вони належать. Є 3 групи: Група А - вироби з борошна твердих сортів пшениці. Група Б - з м'якого борошна. Група В - з хлібопекарської муки. Вам потрібні тільки вироби групи А", - йдеться в повідомлені.

Суп з макаронами, скріншот: YouTube
Суп з макаронами, скріншот: YouTube

Відтак, як відзначається, макарони, які віднесені до групи А, є найякіснішими, бо, наприклад, макарони групи В розварюються, злипаються і сильно сприяють повноті. Водночас наголошується, що якщо на пачці макаронів зазначено щось на кшталт "з добірних сортів пшениці". Швидше за все, це вироби групи В з хлібопекарського борошна вищого сорту, і в них такого нічого хорошого немає.

Популярні новини зараз
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці спіймали жінку за ганебним заняттям у "Сільпо".

Як повідомляв портал Знай.ua, У Сільпо помітили кричуще порушення норм карантину, нависло просто над випічкою - фото.

Також Знай.ua писав, що На полицях у "Сільпо" оселився запліснявілий хамон, такого "делікатесу" гурмани ще не бачили.