Українці вже не перший місяць зачинені вдома на карантині, громадянам дозволено виходити з домівки тільки до магазину за продуктами, і до аптеки за ліками, а також викинути сміття. Саме ці заняття стали важливими виходами на публіку.

Так, у Мелітополі супермаркет "Zeркальный" під час карантину розводить клієнтів нечуваними знижками і замилює очі вірним покупцям. На ціннику анонсують знижку 5% на крабове м’ясо, коли насправді воно коштувало 41,95 грн, а по знижці - 43,90 грн за штуку.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Місце, де вас люблять. Це слоган нового супермаркету. Відразу видно — все для людей, особливо вигідні акції. Купи дорожче за акційною ціною — зеконом 5% 🤷🏻♂️ 🤦🏻♂️. Ось вже дійсно любов. #Мелітополь, "Zeркальный", - підписали публікацію в Telegram-каналі "Народний ревізор".

На опублікованих кадрах – супермаркет Мелітополя, в якому вигадали акційну ціну, яка насправді дорожча від звичайної вартості продукту. А багато хто ведеться на такі "акції", дивлячись лише на те, що написано великими цифрами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Більше не хочеш солодкого" - в магазині Varus українців нагодували ДНК від пекаря.

Як повідомляв Знай.uа гурмани не оцінять - в популярному супермаркеті "завівся" запліснявілий сир.

Знай.uа писав, харків'яни обурені захмарними цінами на гречку, ціни на крупи підняли вдвічі.