В Україні чотири компанії відновили продаж авіаквитків. Серед найперших Czech Airlines, Wizz Air, Lufthansa і Міжнародні авіалінії України. Скасровані через карантин рейси, на сайтах авіакомпаній вже відкриті для бронювання з травня-червня 2020 року.

У повідомленні чеської авіакомпанії Czech Airlines повідомляють про регулярні рейси з Києва та Одеси в Прагу з 24-25 травня.

Аеропорт, фото: youtube
Аеропорт, фото: youtube

Німецький авіаперевізник Lufthansa анонсував початок авіарейсів з червня. На сайті компанії є можливість забронювати квиток з України в будь-яку країну світу.

"До кінця серпня ви можете переоформити будь квиток незалежно від тарифу або маршруту. Дані правила поширюються і на скасовані рейси", – попереджає перевізник.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Угорська Wizz Аіг вже відкрила для бронювання квитки на рейси з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси і Харкова. Більшість польотів почнуть здійснюватися з червня, пропонують придбати квитки й на кінець травня.

Аеропорт "Бориспіль",  скріншот: YouTube
Аеропорт "Бориспіль", скріншот: YouTube

Рейси МАУ розпочнуть з 23 травня. На сайті української авіакомпанії клієнтам пропонуються рейси з Києва в Берлін, Лондон, Тель-Авів і Нью-Йорк.

Українці за час карантину знудьгувалися, особливо ті, хто звик часто подорожувати, неймовірно зрадіють, що зовсім скоро все повернеться на свої місця.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ″Перевірили температуру, паспорт і наявність додатку″ - у Борисполі приземлилися українці з Італії.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські заробітчани зможуть повернутися до Польщі та Чехії, але за однієї умови.

Також Знай.ua писав, заробітчани ризикують не повернутися до Польщі і не тільки, Україна висунула ультиматум Європі.