З'явилася інформація, що Україна може вже в суботу, 23 травня, почати відновлювати зв'язок зі світом. Відразу три авіакомпанії можуть запустити рейси за різними напрямками. Відразу по закінченню карантину почнеться продаж квитків.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

літак, фото Pxhere
літак, фото Pxhere

За інформацією журналістів, компанії SkyUp, Wizz Air і UIA опублікували розклад польотів з Києва, Харкова, Львова, Одеси та Запоріжжя. Старт продажу квитків попередньо заплановано на 23 травня, в день закінчення карантину. Чехія відновлює рейси 24 травня через Прагу в Київ і 25 травня з Праги до Одеси. Lufthansa відновлює польоти до Києва з 1 червня.

Також зазначається, що два місяці тому, 14 березня, Кабінет Міністрів заборонив в'їзд в Україну іноземцям-нерезидентам. Ще минулого тижня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба говорив про відновлення міжнародних рейсів в кінці літа або у вересні. Незрозуміло, як уряд реагуватиме на дії авіакомпаній відновлюють рейси.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям підвищать зарплати вдвічі з 1 липня, хто опинився в числі щасливчиків.

Як повідомляв Знай.uа відкриються перукарні та салони краси, але працюватимуть за новими правилами - що потрібно знати.

Знай.uа писав, в Україні суд зобов'язав водіїв пропускати українців на червоне світло - деталі рішення.