В останні місяці сервіси доставки їжі стали особливо популярні. Однак кур'єри, мабуть, живуть не дуже добре. Особливо ті, які працюють в Glovo. Бідним людям доводиться ритися в сміттєвих баках. Один з таких випадків був зафіксований у Києві на вулиці Георгія Кірпи.Інтернет обурила фотографія, на якій кур'єр Glovo (?) риється в сміттєвому баку. Очевидці подій зазначили, що чоловік прийшов до баків, поставив сумку поруч, і почав щось шукати в смітнику. Той факт, що ця сумка призначена для доставки замовлень, і повинна бути ідеально чистою, чоловіка, по всій видимості, не збентежив.

Фото з Telegram-каналу Народний Ревізор


Можливо, ми спостерігали новий спосіб комплектації замовлень в розпал “коронакризиса”, коли у людей немає грошей? Чи може це було замовлення для людей, які люблять їжу зі сміттєвих баків? Навряд чи варто розраховувати на те, що кур'єр випере свою сумку після того, як упакував в неї свій (чи чужий?) вечерю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка закупилась сиром у "Сільпо", а отримала присмак ацетону, що не так з "елітним" товаром.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, відомі супермаркети "окупували" іноземні овочі з захмарними цінами – українці б'ють тривогу.

Знай.uа писав, "Більше не хочеш солодкого" - в магазині Varus українців нагодували ДНК від пекаря.