Варто нагадати нашим читачам, що в останні кілька днів, після того, як влада офіційно заявила про послаблення карантину, який було запроваджено через пандемію коронавірусу, в центрі української столиці проходять вельми неспокійні події за участю радикально налаштованих українців.

Так, з'явилася інформація, що в середу, 13 травня, зранку на Європейську площу Києва прибувають пасажирські автобуси. За словами водіїв автобусів, перевізники мають намір провести мітинг і вони планують домогтися від уряду скасувати заборони на перевезення. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Pavlovsky News".

Мітинг перевізників, фото: Telegram-канал "Pavlovsky News"
Мітинг перевізників, фото: Telegram-канал "Pavlovsky News"

Мітинг перевізників, фото: Telegram-канал "Pavlovsky News"
Мітинг перевізників, фото: Telegram-канал "Pavlovsky News"

"На Європейському площа з'їжджаються автобуси зі всієї країни. Перевізники готуються до масштабного мітингу. Судячи з заяви водіїв, вони домагатимуться від Кабміну дозволу на внутрішні і міжнародні перевезення. Люди скаржаться, що через заборони їм нічим годувати своїх родичів. Акцію призначено на 10:00. Автобуси продовжують прибувати до центру Києва. Столичним жителям слід бути готовими до великих пробок. Стежимо за ситуацією", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що у вівторок, 12 травня, біля Офісу президента Зеленського активісти з числа ветеранів російсько-української війни підпалили велосипедну шину у відрі, після чого на них накинулися поліцейські.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Печерський суд заарештував Віктора Януковича.

Як повідомляв Знай.uа під ВП Зеленського підпалили шину — приїхало 2 автозаки для затримання дівчини-активістки.

Знай.uа писав, липовий "радикал" Сергій Стерненко – загроза українській правоохоронній системі? - ЗМІ.