"Укрпошта" у багатьох українців асоціюється з чергами, втратою листів і посилок, грубим ставленням працівників і космічною зарплатнею її керівника Ігоря Смілянського, але, як виявилося, це не єдині проблеми. Так, Дніпрянин, зайшовши до поштового відділення, зустрівся зі справді несподіваною загрозою - усередині приміщення було розміщено декілька десятків вуликів із живими бджолами.

Про це повідомляє Telegram-канал "Черный список", метою якого є попередження українців про неякісні товари та послуги.

"Вулики з бджолами у відділенні # Укрпошта на вулиці Моніторній. Якщо вам не вистачає гострих відчуттів - саме час сходити відправити посилку.# Дніпро", - йде мова в оригінальному дописі.

Вулики, фото Telegram
Вулики, фото Telegram

Чому вулики опинилися у поштовому відділені не пояснюється. Можливо, вони мали бути відправлені посилкою, але їх велика кількість і наявність усередині бджіл робить це припущення малоймовірним.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що укуси бджіл не просто дуже болючі. Для людей з алергією на бджолину отруту смертельно небезпечно бути вжаленим, оскільки це може призвести до набряку Квінке або інших небезпечних станів. Таким чином, розміщення вуликів на пошті є потенційною загрозою життю та здоров'ю людини, не кажучи вже про не найприємніший досвід.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни влаштували "вечірку" на порозі "Укрпошти", начхавши на карантин. Пенсія прийшла!

Як повідомляв портал Знай.ua, Укрпошта обіцяє підвищити все, крім якості свого сервісу.

Також Знай.ua писав, що Керівника "Укрпошти" Ігоря Смілянського змішали з брудом, розкривши підлу брехню.