Відомий український журналіст Денис Іванеско вивів на чисту воду керівника "Укрпошти" Ігоря Смілянського, який раніше заявляв, що його космічна зарплата виправдана, бо вони тільки у 2019 році отримали прибуток у 600 мільйонів гривень.

Про таке він написав на власній Facebook-сторінці.

За його словами, Смілянському немає чим пишатися, адже насправді, більша частина їх "прибутку" є дотацією від держави.

Денис Іванеско

"Начальник Укрпошти сильно пишається прибутком в 600 млн грн в 2019 році і їй виправдовує свою космічну зарплату. Так ось, 500 млн з його прибутку - пряма дотація держави з бюджету. Тих, хто залишився 100 млн прибутку ледь вистачить на річні зарплати Смілянського та інших поштових босів. Слідкуйте за руками", - написав він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Окрім цього, на підтвердження своїм словами, Іванеско прикріпив до посту документ, де й можна глянути відповідну інформацію:

Відповідний документ

Скріншот допису

Нагадаємо, що генеральний директор державної компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський відверто зізнався, що в грудні 2019 року отримав зарплатню понад 1 мільйон гривень, а оклад в 2 мільйони гривень.

Також "Знай.ua" писав, що жахливі умови у відділенні Укрпошти викликало бажання розповісти, що доводиться терпіти місцевим жителям через відсутність фінансування.

Також "Знай.ua" писав, що "Укрпошта" повідомила, що на сьогоднішній день немає ніяких доказів про ризик передачі смертельного китайського коронавіруса через посилки.