Відсутність опалення, працівників і людських умов у відділенні Укрпошти в селі Дар'ївка, викликало у його мешканки Олени Воронової бажання розповісти, що доводиться терпіти місцевим жителям через відсутність фінансування.
Своїми думками вона поділилася в одній з місцевих груп:

Дивилася програму Яніни Соколової, яка по телефону спілкувалася з головою Укрпошти. Виявляється, що наша Укрпошта визнана найкращою у світі. Тому такі досягнення дозволяють йому отримувати зарплату близько 2 млн. грн. Я вирішила поділитися фото та інформацією про "найкращою пошті" на прикладі сільській - Дарьевской. Стіни обдерті, підлоги не бачили фарби десятиліття, меблі совдепівська руїна, опалення немає, батареї згнилі, комп'ютер зависає. Працює один касир, листоноші в селі немає вже 2 місяці. Тому листи, газети, пенсії не доставляються людям. Хто здорових приходять на пошту самі і за кілька годин чекають у черзі для отримання грошей, листів, газет. На мізерну зарплату листоноші ніхто не йде працювати. Висновок: бюджетні гроші економляться на зарплатах простих працівників пошти. Гроші не використовуються на обслуговування населення, а йдуть на оплату мільйонної зарплати головного начальника. Хоча однією його зарплати вистачило б на зарплату 300 листонош при зарплаті 6000 грн. Всі втомилися від цього свавілля. Все частіше хочеться, щоб у нас у боротьбі з корупцією було, як в Китаї - написала вона у Facebook

А ось і самі фото місцевої будівлі:

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, "Укрпошта" повідомила, що на сьогоднішній день немає ніяких доказів про ризик передачі смертельного китайського коронавіруса через посилки.


Як повідомляв портал "Знай.ua", повідомили про презентацію нової моделі нарахування заробітної плати керівникам міністерств, відомств, державних підприємств та їх заступникам.


Також "Знай.ua" писав, що Смілянський заявив, його заробітна плата пропорційна доходам компанії "Укрпошта".